Condiţii de utilizare
 
 
 
Vă rugăm să citiţi cu atenţie termenii şi condiţiile de folosire. Prin accesarea acestui site şi a oricăror pagini legate de acesta, confirmaţi ca aţi acceptat termenii şi condiţiile prezentate mai jos. Dacă nu sunteţi de acord cu aceşti termeni şi aceste condiţii, nu folosiţi acest site şi nici pagini legate de acesta.

Acesta este website-ul oficial al Asociaţiei CREST.

Drepturi de proprietate. Site-ul www.crest-center.org este proprietatea Centrului de Resurse CREST.

Drepturi de autor (c) CREST. Toate drepturile rezervate. Drepturile de autor asupra acestor pagini, asupra ecranelor de afişare a paginilor, asupra informaţiilor şi materialelor postate şi asupra modului lor de dispunere sunt în proprietatea CREST dacă nu se stipulează altfel. Site-ul este protejat de Legea 8/1996 privind dreptul de autor şi drepturile conexe.

Mărci înregistrate. Sigla şi denumirea CREST sunt mărci înregistrate în conformitate cu dispoziţiile legale în vigoare.

Drepturile utilizatorilor. Datele şi informaţiile sunt prezentate numai în scopuri informative. Orice utilizare în alte scopuri decât acesta nu este permisă. Utilizatorii acestui website au urmatoarele drepturi: să exploreze conţinutul; să reproducă, să traducă sau să utilizeze informaţiile publicate numai cu indicarea sursei; să copieze sau să tipărească anumite materiale informative în scop personal, fără comercializarea acestora. Copierea, reproducerea sau utilizarea parţială sau integrală a conţinutului acestui site fără acordul CREST este interzisă.

Limitarea responsabilităţii. CREST nu va fi răspunzătoare în nici un fel pentru prejudicii, incluzând, dar nelimitându-se la prejudicii directe sau indirecte, speciale, incidentale sau colaterale, pierderi sau cheltuieli decurgând din folosirea acestui site, din lipsa de abilităţi în folosirea de către terţi sau din avarii, erori, omisiuni, întreruperi, defecte, întârzieri în operaţiuni sau transmisii, viruşi sau avarii ale sistemelor.

Trimiteri la alte pagini. CREST îşi declină orice răspundere pentru conţinutul website-urilor la care acest website face trimitere.

Dreptul de modificare. CREST îşi rezervă dreptul de a modifica conţinutul şi structura site-ului fără o avertizare prealabilă.

Verificarea fişierelor la care se fac trimiteri. Toate fişierele la care se fac trimiteri din site-ul Grupului CREST au fost scanate înainte de ataşare cu programe antivirus licenţiate şi actualizate.

Elaborarea site-ului. Website-ul şi toate documentele la care acesta face trimitere au fost realizate cu programe licenţiate.

Vă mulţumim pentru înţelegere!
Echipa CREST