CALITATE ŞI CREDIBILITATE PENTRU O SOCIETATE EUROPEANĂ DEZVOLTATA
(cooperare transfrontalieră romano-maghiară) – Phare 2001-2002
 
 
 
Proiectul derulat în perioada noiembrie 2003 – octombrie 2004 şi finanţat de Uniunea Europeană prin Programul Phare 2002 CBC România-Ungaria a fost implementat de Asociația CREST în parteneriat cu Universitatea din Nyiregyhaza – Ungaria.

Proiectul a urmărit:
  • dezvoltarea de pachete de instruire la distanţă şi de cursuri de scurtă durată pentru persoane din conducerea superioară, mijlocie sau a echipelor de lucru din instituţii şi organizaţii. Pachetele de instruire cuprind următoarele tematici: Managementul de proiecte, Reglementările Uniunii Europene şi cele din România privind calitatea serviciilor şi produselor; Sistemele de management al calităţii: Total Quality Management, ISO, HACCP.
  • dezvoltarea cunoştinţelor a 80 de persoane din 4 judeţe, în domeniul managementului calităţii.
Prin proiect circa 800 de ONG-uri, 300 de IMM-uri şi Primării au primit materiale informative despre proiect, respectiv 90 de persoane au participat la cursuri. Pachetele de instruire au fost mediatizate la nivelul Universităţilor din Satu Mare, Arad, Oradea şi Timişoara
Acest site web nu reprezintă în mod necesar poziţia oficială a Comisiei Europene. Răspunderea privind corectitudinea şi coerenţa informaţiilor prezentate revine iniţiatorilor site-ului web.
Pentru informaţii despre celelalte programe finanţate de Uniunea Europeană în România, ca şi pentru informaţii detaliate privind statutul de membru al României în Uniunea Europeană, vă invităm să vizitaţi adresa web a Reprezentanţei Comisiei Europene în România
Alte adrese utile: Comisia Europeana , Consiliul Uniunii Europene